En side i livet, om livet! ;)

torsdag, august 31, 2006

Nokken daga har gått sia ej sist oppdaterte bloggen min, så det e vell på tide å skrive litt no. Det har skjedd litt forskjellig, fleire fjelltoppa e besteget, møtt mange nye folk og har blitt et år eldre :) akkurat det siste e vell kanskje ikkje så veldig masse å rope hurra for. Ej trivs veldig godt med der ej e no i livet, det e skikkelig godt å føle at ting går din vei og at livet virkelig smila.
Den store dagen blei jo litt markert, først med en fjelltur i et forykende tempo(!) hadde med meg en galning på 70 år som har blitt premiert i skåla opp løpet, så der va det ikkje snakk om guiding, meir bare å klare å henge på :) ellers så leid han av kronisk munndiarè, det gikk i ett heile veien! holdt på å bli tullette. så på vei nedigjen så plugga ej berre inn ipoden og lot som ingenting ;)

Dinne uka som he vert så he hotellet vert fullt av pensjonista! Og ej har oppdaga ett nytt folkeslag! pensjonista e utrulig kjekke folk (i allefall disse som he vert her) så taknemmelige, smilende, hyggelige, hjelpsomme og omsorgsfulle. og når enn oppleve slike så blir man automatisk så glad og positiv sjøl. så den siste uka så he ej bare gått rundt å smilt, det e nestn litt slitsomt, men veldig godt samtidig :)

i dag så he ej vert på fjelltur igjen.. men til all irritasjon så glømte ej igjen foto kameraet mitt. så bilda under e tatt med mobil(nokken), og dermed litt dårlig kvalitet.Deilig med is til bursdag
tricolor
selskap, fv. ingebjørg, helene og gudmund
ingebjørg, helene og gudmund
planleggingsdag. Tarjei og gudmund
planleggingsdag, helene og ingebjørg
utsikt fra høddnkjeftn
elv ved høddnkjeftn