En side i livet, om livet! ;)

søndag, september 03, 2006

Jada.. da va nokk ei helg over. Har hatt besøk av Erlend i helga :) FOTOGRAFEN erlend faktisk. Les den utrulie historia på bloggen hass. Hadde store planer om å få vist erlend hemsedals fine fjell, men dessverre så satt været en stopper for det.. kan ikkje alltid være heldig. men det va utruulig kjekt å ha han her.
Ej legge ut nokken bilder dinne gangen også.. hekje så masse meir å skrive. bilde sei meir enn ord.Erlend fotografen. ofte å se med fotoapperatet. han kan det meste om det meste. en knækandes god kæll.
sånn ser en ganskel normal kveldsmat ut ;)
et fantastisk skue rett nerri street'n her.. rukandefossen. du kan sjå osen av den heilt ned til hemsedal sentrum (5 km)
ett til, bare for syns skyld
Øyvind. han var sjefen min denne helga. en knall kjekk fyr. MANGE jern i ilden, visjoner og ideer. en person man har godt av å bli kjent med. smilende, positiv og ALLTID hyggelig.
måtte ta med ditte bildet. det va det einaste nærbildet ej tok som blei bra den dagen. ingbjørg.
Elisabeth og ingebjørg. så no he vi en sørlending, en østlending, en vestlending og mej her
va i trekket på lørdag. det va gratis utlån av downhill sykla fra trek og gray fisher. først etter å ha tatt stol heisa opp til toppen så slo det mej kor stort anlegget va!! jhiiises.. hakje sjanse å rekke over heile anlegget på en dag..

1 Comments:

Blogger Karl Morris Blindheim Bendixen said...

steik! den der e stygg altså! kommer me en gang!

10:24 p.m.

 

Legg inn en kommentar

<< Home